Ska du byta segelbåt ?? Glöm inte seglen - Vi tipsar!

toma_20180730-122949_1

Att göra en bra båtaffär är inte lätt kanske är det därför fler och fler väljer att använda en båtmäklare.

Enkelhet, trygghet och finansieringslösningar är några av orsakerna, och visst känns det bättre att prata med en opartisk mäklare som är lika intresserad av att både köpare och säljare gör en bra affär.

Med tiden har vi fått allt fler telefonsamtal av nyblivna båtägare som hittat serviceprotokoll på seglen som följde båten vilka man nu har kompletterande frågor om. Andra kommer in efter en båtaffär och har upptäckt en mindre skada (ofta i akterlikens på en rullgenua) skadan är ofta bara det mest synbara på ett segel som haft otillräckligt UV skydd och i värsta fall behöver investeringar eller helt enkelt byte. Något som oftast inte ingick i budgeten vid köpet.

Nu har Yachtbrokers valt att göra något åt detta och erbjuda sina kunder båtar där seglen genomgått vår service innan försäljning. Ett sätt där du som köpare får en ärlig bild av seglens skick, och en budget för reparationer eller utbyte. Allt för att du skall få en ärlig bild av hela båtaffären. Det tycker vi är seriöst och ett stort steg i rätt riktning för båtbranschen.

Vill du ha hjälp att sälja en begagnad båt skall du absolut prata med Yachtbrokers, de är först ut med att erbjuda Doyle Service.

Vill ni komma i kontakt med en segelmakare som kan och bryr sig kontakta Doyle Sweden med ULF T i spetsen... Gå vidare hit

 

 

 

Allt är inte bara Jboat 105 - Här kommer det magis...
Bra eller mycket bra linor - Liros Racer XTR
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Guest
tisdag, 19 oktober 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://team.vallagruppen.com/

Information om J105

Att segla, träffa människor och bygga nätverk är Team Vallagruppen mål.

Tillsammans med våra sponsorer hjälper vi just er. Vill ni ha tips om segel, förmedling av båtar eller kanske vill ni foila båten. Prata med oss!

Kontakta oss

Vill ni komma i kontakt med oss, vill ni veta mer om vad vi kan göra för er.

Kontakta Mikael Andersson
Tel. 013 473 20 21
E-post: ma@vallagruppen.com

Eller skriv er fråga på vår sida kontakta oss. [+] Gå vidare